Om oss

Välkommen till GS Vent! Vi är ett företag som har varit aktiva i industrin sedan 2017 och vi arbetar i Stockholmsområdet. Våra anställda är de absolut bästa i industrin och vi arbetar alltid med våra kunder i största fokus. De har dessutom många kompetensområden för att kunna erbjuda våra kunder hjälp inom ett flertal sektorer. Vi har många års av erfarenhet inom industrin och våra anställda brinner för att ta hand om våra kunder.

Om du letar efter en ventilationsfirma i Stockholm som bryr sig om sina kunder, miljön och högsta kvaliteten på utförda tjänster är det oss du ska kontakta. Det finns inget jobb som är för stort eller för litet för oss.

Vi arbetar för en bättre miljö

För oss är det viktigt att arbeta för att förbättra miljön och vi arbetar ständigt för att minimera miljöpåverkan vid utförandet av arbeten. Vi strävar alltid efter att återvinna det vi kan. Dessutom vill vi använda material och verktyg som inte skadar miljön. Om du vill ha mer information om våra tjänster kan du kontakta vårt kunniga team för att få hjälp. När du kontaktar oss lägger vi upp en tydlig arbetsplan så att du vet vad som ska göras och under hur lång tid. Vi kommer dessutom att ge dig ett fast pris för våra tjänster. Under hela projektet kan du kontakta vårt vänliga och professionella team för hjälp.

Vi hjälper dig hela vägen under ditt projekt och är alltid redo att ge dig tips och råd.